Sinulle

Herkkä Hevosmies tarjoaa palveluitaan Kellokoskella, Etelä – Mäntsälässä. Olemme muuttaneet Kultamäen tilallemme kesällä 2020 ja allaolevien lisäksi, uusia palvelukokonaisuuksia luodaan parasta aikaa. Otathan yhteyttä kun haluat tutustua paremmin Herkän Hevosmiehen ja Kultamäen tilan toimintaan. Olemme täällä juuri sinua varten.

 

 

”Hevonen ja sinä, yhteisellä matkalla”

Sinulle joka haluat kohtaamisia hevosen kanssa, hiljentyä kuuntelemaan mitä hevosella on sinulle kerrottavaa. Luodaan yhdessä suhde jossa sinulla ja hevosella on mahdollisuus tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi. Ensimmäinen tutustumiskerta on aina ilmainen.

Yksilöohjaus                                                        88 € / 2 h (sis. Alv 24 %)

Ryhmäohjaus väh. 3 osallistujaa                      55 € / 2 h / hlö (sis. Alv 24 %)

 

 

Hevonen ja me, yhdessä olemme enemmän”

Hevosavusteinen pienryhmätoiminta (2 – 6 hlö) pohjautuu MinD® – Voimauttava hevostoiminta – menetelmään. MinD on antamatta vastauksia tai välineitä ongelmien ratkaisuun, vaan MinD on tapa luoda luottamuksellinen ja välittävä toimintailmapiiri. Vastaukset löytyvät asiakkaalta itseltään hevosen vuorovaikutustaitojen, vertaistuen ja voimavarakeskeisen ohjauksen avulla. Toiminnassa toisiaan kunnioittava suhde rakentuu maastakäsin ja hevosen selkään nouseminen on mahdollista vasta kun asiakas ja hevonen ovat siihen valmiita.

Tapaamisten kesto, tiheys ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lisätietoa menetelmästä ja muista MinD – ohjaajista MinD-ohjaajat.fi.

Syksyllä 2021 alkoi toinen ryhmä joka myös täynnä. Uusista ryhmistä ja hinnoista tiedustelut tommi@herkkahevosmies.fi

 

 

”Tukenanne, rakkaudella”

Ammatillisen Tukihenkilötoiminnan tavoitteena on turvata lapsen tai nuoren  kehitystä. Toiminta rakennetaan yksilöllisesti ja tapauskohtaisen tarpeen mukaisesti. Tukihenkilö on lapselle tai nuorelle turvallisen ja luotettavan aikuisen malli, kuuntelija ja keskustelukumppani. Yhdessä voimme tehdä lapsen tai nuoren toivomia asioita, kuten kokeilla erilaisia liikuntalajeja, käydä syömässä tai elokuvissa,  luontoretkillä tai harrastaa mitä moninaisinta kulttuuria. Hevoset ja muut eläimet ovat aina mukana toiminnassa kun ne tukevat lapsen tai nuoren tarpeita ja tavoitteita.

Hinta 35 €/h (Alv 0%) tai sopimuksen mukaan.

 

 

”Kaikki tiet vievät hevosten luo”


Herkän Hevosmiehen kuljetuspalvelu joka mahdollistaa kohtaamiset hevosten kanssa kaikille Keski – Uudellamaalla, sijainnista riippumatta. Kaikissa palveluissa kuljetusmahdollisuus sisältyy kokonaisuuteen joka suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

 

”Hetki hevosten äärellä”

Kuukausittaiset meditatiiviset hetket (1 h) hevosten äärellä. Hiljennymme nauttimaan hevosen läsnäolosta, tallin ja ympäröivän tunnelmasta. Voit kuulla hevosen tasaista ja rauhoittavaa rouskutusta, tuulen henkäyksen, äänimaljojen pehmeitä sointuja, tai ehkäpä kuulla sydämesi kertomaa?

Hintaan sisältyy kahvi tai tee. Ensimmäinen tutustumiskerta on aina puoleen hintaan.

Seuraa tapahtumasta ilmoituksia somesta

https://www.instagram.com/kultamaentila/

22 € (sis. Alv 24 %)