Sinulle

Herkkä Hevosmies tarjoaa palveluitaan Paradis – Hevostallilla Tuusulan Jäniksenlinnassa jossa Herkän Hevosmiehen hevoset ovat osa viiden Islanninhevosen laumaa. Yhteistyötallina on myös Lähderannan talli Tuusulassa. Palveluita on mahdollista toteuttaa myös muilla talleilla ja muissa sijainneissa. Ota yhteys kun haluat tutustua paremmin Herkän Hevosmiehen

 

”Hevonen ja sinä, yhteisellä matkalla”

Sinulle joka haluat kohtaamisia hevosen kanssa, hiljentyä kuuntelemaan mitä hevosella on sinulle kerrottavaa tai oppia pehmeitä hevosmiestaitoja maastakäsin.  Luodaan yhdessä suhde jossa sinulla ja hevosella on mahdollisuus tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Tapaamisten kesto, tiheys ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aiempi kokemus hevosista on tarpeetonta.

Yksilöohjaus                                                        55€/h (Alv 0 %)

Ryhmäohjaus 2 – 4 hlö                                   35€/h/hlö (Alv 0 %)

 

”Hevonen ja me, yhdessä olemme enemmän”

Hevosavusteinen pienryhmätoiminta (2 – 4 hlö) pohjautuu MinD® – Voimauttava hevostoiminta – menetelmään. MinD on antamatta vastauksia tai välineitä ongelmien ratkaisuun, vaan MinD on tapa luoda luottamuksellinen ja välittävä toimintailmapiiri. Vastaukset löytyvät asiakkaalta itseltään hevosen vuorovaikutustaitojen, vertaistuen ja voimavarakeskeisen ohjauksen avulla. Toiminnassa toisiaan kunnioittava suhde rakentuu maastakäsin ja hevosen selkään nouseminen on mahdollista vasta kun asiakas ja hevonen ovat siihen valmiita.

Tapaamisten kesto, tiheys ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aiempi kokemus hevosista on tarpeetonta.

Lisätietoa menetelmästä ja muista MinD – ohjaajista MinD-ohjaajat.fi.

Syksyn 2019 aloittava ryhmä on täynnä, uusista ryhmistä ja hinnoista tiedustelut Yhteys – sivulta.

 

”Tukenanne, rakkaudella”

Ammatillisen Tukihenkilötoiminnan tavoitteena on turvata lapsen tai nuoren  kehitystä. Toiminta rakennetaan yksilöllisesti ja tapauskohtaisen tarpeen mukaisesti. Tukihenkilö on lapselle tai nuorelle turvallisen ja luotettavan aikuisen malli, kuuntelija ja keskustelukumppani. Yhdessä voimme tehdä lapsen tai nuoren toivomia asioita, kuten kokeilla erilaisia liikuntalajeja, käydä syömässä tai elokuvissa,  luontoretkillä tai harrastaa mitä moninaisinta kulttuuria. Hevoset ja muut eläimet ovat aina mukana toiminnassa kun ne tukevat lapsen tai nuoren tarpeita ja tavoitteita.

Hinta 35 €/h (Alv 0%) tai sopimuksen mukaan.

 

”Kaikki tiet vievät hevosten luo”


Herkän Hevosmiehen kuljetuspalvelu joka mahdollistaa kohtaamiset hevosten kanssa kaikille Keski – Uudellamaalla, sijainnista riippumatta. Kaikissa ylläolevissa palveluissa kuljetusmahdollisuus sisältyy kokonaisuuteen joka suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.