Sinulle

Herkkä Hevosmies tarjoaa palveluitaan Sälinkäällä, Mäntsälässä. Olemme muuttaneet Korkiamäen tilallemme keväällä 2023 ja allaolevien lisäksi, uusia palvelukokonaisuuksia luodaan parasta aikaa. Otathan yhteyttä kun haluat tutustua paremmin Herkän Hevosmiehen ja Korkiamäen tilan toimintaan. Olemme täällä juuri sinua varten.

 

 

 

 

 

 

 

”Hevonen ja sinä, yhteisellä matkalla”

Sinulle joka haluat kohtaamisia hevosen kanssa, hiljentyä kuuntelemaan mitä hevosella on sinulle kerrottavaa. Luodaan yhdessä suhde jossa sinulla ja hevosella on mahdollisuus tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Suosittelen kahden tunnin varausta jotta kohtaamisemme tapahtuvat kiirettömästi ja niin sinä kuin hevonenkin saatte kaiken ajan ja tilan kohdata.

Yksilöohjaus                                                        44 € / 1 h (sis. Alv 24 %)

Ryhmäohjaus väh. 3 osallistujaa                      22 € / 1 h / hlö (sis. Alv 24 %)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hevonen ja me, yhdessä olemme enemmän”

Hevosavusteinen pienryhmätoiminta (2 – 6 hlö) pohjautuu MinD® – Voimauttava hevostoiminta – menetelmään. MinD on antamatta vastauksia tai välineitä ongelmien ratkaisuun, vaan MinD on tapa luoda luottamuksellinen ja välittävä toimintailmapiiri. Vastaukset löytyvät asiakkaalta itseltään hevosen vuorovaikutustaitojen, vertaistuen ja voimavarakeskeisen ohjauksen avulla. Toiminnassa toisiaan kunnioittava suhde rakentuu maastakäsin ja hevosen selkään nouseminen on mahdollista vasta kun asiakas ja hevonen ovat siihen valmiita.

Tapaamisten kesto, tiheys ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Lisätietoa menetelmästä ja muista MinD – ohjaajista MinD-ohjaajat.fi.

Syksyllä 2023 alkaa ryhmä joka on nyt täynnä. Uusista ryhmistä ja hinnoista tiedustelut tommi@herkkahevosmies.fi

 

 

 

”Eläinten valohoidot”

Teemme 60 min valohoidon / traumanpurun eläimelle jossa eläimen oman valon ohjaamana teemme kehoskannauksen ja puramme traumoja ja niihin liittyviä ohjelmointeja ja kojeita, entiteettejä ym. Lisäksi chakrojen avaus ja tasapainotus ja yhdistäminen eläimen omaan kristalliin ja Äitimaan keskuskristalliin jotka tärkeänä osana kuuluvat myös hoitoon. Tämän teemme etänä tykönämme josta sitten saat raportin hoidon jälkeen.

60 min hoidon hinta 50€ (sis alv 24 %)

Voimme myös tehdä lyhyemmän 30 min kohdennetun hoidon akuuttiin vaivaan mutta suosittelemme että tämä otetaan vasta tuon laajemman hoidon jälkeen.

30 min hoidon hinta  30 € (sis alv 24 %)

Lisäksi teemme myös 75 min yhteishoitoja joissa eläimen omistaja on mukana ja keskitymme eläimen ja omistajan yhteisiin elämiin ja niissä syntyneisiin traumoihin.

Tässä yhteydessä on mahdollisuus saada työkaluja itsehoitoon ja eläimen hoitoon. Tämä toteutetaan Zoomin välityksellä.

Yhteishoidon hinta 80€ (sis alv 24 %)

Voit varata hoidon sähköpostitse tommi@herkkahevosmies.fi

 

 

”Yhdessä Korkiamäen eläinten kanssa”

Tule yksin tai yhdessä tutustumaan ja kohtaamaan tilamme eläimiä. Eläimillä on kaikissa kohtaamissa mahdollisuus vaikuttaa millä tavoin haluavat olla vuorovaikutuksessa kanssamme. Tämän takia eläin useimmiten haluaakin lähestyä ihmistä ja nauttii yhdessäolosta 🙂 Tilallamme pääset kohtaamaan niin aasit, ponit kuin hevosemme. Berninpaimenkoira Luna on myös hetkissä aina paikalla 🙂
Voit varata kaksi tuntia aikaa hetkeen tilallamme.

Varaa paikkasi tommi@herkkahevosmies.fi

33 € /hlö / (sis. Alv 24 %)

 

”Korkiamäen äänihoitokonsertti”

Äänihoidot ovat syvärentouttavia, rauhoittavia, harmonisia ja kokonaisvaltaisesti hoitavia hetkiä.
Viulu, äänimaljat ja muut hoitavat soittimet vaikuttavat psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin monin tavoin, mm. aktivoiden parasympaattista eli lepohermostoa ja synkronoiden aivoaaltoja (aivosähkökäyrä) harmonisiin ääniin. Äänihoidot voivat mm.virkistää ja tasapainottaa mieltä ja kehoa, antaa tilaa tunteille ja vahvistaa omia voimavaroja.
Hetki sisältää äänihoidon, intuitiivisesti välitetyn viestin yhdeltä hevosistamme juuri sinulle ja pientä purtavaa hoidon päätteeksi ja maadoittumiseksi.
 
Äänihoito tapahtuu kesällä hevosten tai muiden tilan eläinten tarhojen ja laitumien läheisyydessä sään salliessa. Hevosten suuri makuuhalli on myös käytössä ja äänihoidot voidaan pitää hevostenja aasien läheisyydessä sadesäälläkin. Kylmillä säillä äänihoidot pidetään sisällä lämpimissä tiloissa.
 
Äänihoitokonsertit järjestetään tilauksesta, kysy lisätietoja tommi@herkkähevosmies.fi
 
Kokonaisuuden kesto on n. 1,5 tuntia ja hinta 30 € / hlö tai sopimuksen mukaan.