Sinulle

Herkkä Hevosmies tarjoaa palveluitaan Kellokoskella Tuusulassa. Olemme muuttaneet kotitilallemme kesän 2020 aikana ja allaolevien lisäksi, uusia palvelukokonaisuuksia luodaan parasta aikaa. Otathan yhteyttä kun haluat tutustua paremmin Herkän Hevosmiehen elämään ja toimintaan. Olemme täällä juuri sinua varten.

Hevonen ja sinä, yhteisellä matkalla”

Sinulle joka haluat kohtaamisia hevosen kanssa, hiljentyä kuuntelemaan mitä hevosella on sinulle kerrottavaa tai oppia pehmeitä hevosmiestaitoja maastakäsin.  Luodaan yhdessä suhde jossa sinulla ja hevosella on mahdollisuus tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Tapaamisten kesto, tiheys ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aiempi kokemus hevosista on tarpeetonta.

Yksilöohjaus                                                        35€/h (Alv 0 %)

Ryhmäohjaus 2 – 4 hlö                                   25€/h/hlö (Alv 0 %)

”Hevonen ja me, yhdessä olemme enemmän”

Hevosavusteinen pienryhmätoiminta (2 – 4 hlö) pohjautuu MinD® – Voimauttava hevostoiminta – menetelmään. MinD on antamatta vastauksia tai välineitä ongelmien ratkaisuun, vaan MinD on tapa luoda luottamuksellinen ja välittävä toimintailmapiiri. Vastaukset löytyvät asiakkaalta itseltään hevosen vuorovaikutustaitojen, vertaistuen ja voimavarakeskeisen ohjauksen avulla. Toiminnassa toisiaan kunnioittava suhde rakentuu maastakäsin ja hevosen selkään nouseminen on mahdollista vasta kun asiakas ja hevonen ovat siihen valmiita.

Tapaamisten kesto, tiheys ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Aiempi kokemus hevosista on tarpeetonta.

Lisätietoa menetelmästä ja muista MinD – ohjaajista MinD-ohjaajat.fi.

Syksyn 2020 aloittavassa ryhmässä on vielä tilaa, uusista ryhmistä ja hinnoista tiedustelut Yhteys – sivulta.

”Tukenanne, rakkaudella”

Ammatillisen Tukihenkilötoiminnan tavoitteena on turvata lapsen tai nuoren  kehitystä. Toiminta rakennetaan yksilöllisesti ja tapauskohtaisen tarpeen mukaisesti. Tukihenkilö on lapselle tai nuorelle turvallisen ja luotettavan aikuisen malli, kuuntelija ja keskustelukumppani. Yhdessä voimme tehdä lapsen tai nuoren toivomia asioita, kuten kokeilla erilaisia liikuntalajeja, käydä syömässä tai elokuvissa,  luontoretkillä tai harrastaa mitä moninaisinta kulttuuria. Hevoset ja muut eläimet ovat aina mukana toiminnassa kun ne tukevat lapsen tai nuoren tarpeita ja tavoitteita.

Hinta 35 €/h (Alv 0%) tai sopimuksen mukaan.

”Kaikki tiet vievät hevosten luo”


Herkän Hevosmiehen kuljetuspalvelu joka mahdollistaa kohtaamiset hevosten kanssa kaikille Keski – Uudellamaalla, sijainnista riippumatta. Kaikissa ylläolevissa palveluissa kuljetusmahdollisuus sisältyy kokonaisuuteen joka suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.