Hevosystäväni

Dina

Dyna fra Gillsbakka

Dyna fra Gillsbakka, aka ”Dina”, on 12 vuotias Islanninhevostamma. Heti ensitapaamisesta lähtien tunsin vahvan yhteyden välillämme. Tunne oli niin vahva että se vei mukanaan ja vahvistui jokaisella jälleentapaamisella. Syksynä 2018 tämä suhde alkoi ja kiitollisena siitä, odotan rakkaudella mitä tulevaisuus välillämme tuo tullessaan.

Dina on ollut mukana asiakastyössäni keväästä 2019 alkaen ja on alusta alkaen ollut mitä loistavin työpari. Dinan lempeä ja arvostava tapa kohdata ihmisiä, on tehnyt suuren vaikutuksen minuun, kuin myös muihinkin Dinan tavanneisiin. Dina muutti nykyiseen kotiinsa Paradis – tallille kesällä 2019 jossa Dina on osa neljän Islanninhevosen laumaa.

Dinan kanssa yhteiset kokemukset minulle ja teille syntyvät maastakäsin, Dina saa itse kertoa milloin hänen selkäänsä nousu voi olla mahdollista.

Vilho

Vilhjalmur Fra Vaahteramäki, ”Vilho”

Vilho on 3 vuotias Islanninhevosori joka on elänyt tähänastisen elämänsä orilaumassa muiden ikäistensä kanssa. Dina on Vilhon emä ja Vilho saakin kohdata äitinsä vuoden 2019 lopulla kun hän muuttaa Paradis – tallille.

Vilho on tähän asti oppinut elämästä ja hevosuudesta lähinnä laumakavereiltaan ja Vilhon koulutus alkaakin laumaan asettumisen jälkeen.

Nuori herra tulee olemaan kuitenkin osana Herkän Hevosmiehen toimintaa kotiinpaluusta alkaen.